Casa in Canada Unde locuim in Canada - discutii despre case, apartamente, case de vacanta, terenuri, chirii, ipoteci, agenti imobiliari, comisioane, impozite imobiliare
Pt ca multi n-au o idee concreta asa cum nu aveam nici eu... Sunt in discutii cu o famile de viitori noi-veniti pt subinchirierea apartamanetului unui prieten... Am incercat sa le impartasesc cateva idei, poate contracarez entuziasmul sfatuitor al p...
Inregistrare sau Autentificare daca doriti sa cititi intregul articol si pentru a putea scrie in forum
_________________ Informatii si anunturi concrete, polemica ioc.
Misule,
Daca te opreai cu parerile la ideea sub-inchirierii sau cesiunii unui bail era perfect si ar fi ajutat poate pe multi.
Dar ai inceput sa faci apologia Centre-Ville si ai dat-o in bara...
Pai cum iti imaginezi tu ca toti emigrantii noi-veni...
Inregistrare sau Autentificare daca doriti sa cititi intregul articol si pentru a putea scrie in forum
N-am chef de polemici sterile dar eu n-am inteles nimic.
Adica nu vad care e diferenta intre un bail si o subinchiriere si de ce subinchirierea ar fi mai ieftina.
Serios, nu-mi explicati, ca mi se pare o aberatie.
Poate merge la unul cu casa care...
Misule mama, ai vorbit mult si ai spus putin.
totusi, buna ideea de baza a acestui topic: sfaturi pt noii veniti.
in primul rand eu nu m-as muta in west island din cauza transportului in comun.
in al doilea rand, as sfatui pe noii veniti sa ia in ...
_________________ And those who were seen dancing were thought to
be insane by those who could not hear the music.
Ora este GMT - 5 ore Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 79, 80, 81Urmatoare
Pagina 1 din 81
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum