Emigrarea pe partea federala/engleza Etapele emigrarii in provinciile engleze ale Canadei: variante de emigrare, actele necesare, formulare, costuri, teste de limba, informatii si discutii
IELTS the International English Language Testing System este destinat testarii abilitatii lingvistice a candidatilor care au nevoie sa studieze sau sa lucreze in tari in care limba engleza este limba de comunicare. Testul acopera cele patru abilitati...
Inregistrare sau Autentificare daca doriti sa cititi intregul articol si pentru a putea scrie in forum
_________________ "Si-am renascut din propria cenusa ... Phoenix_Bird "
E super topicul acesta ! Ce bine era sa fi avut si eu anul trecut asa informatii utile la dispozitie. Eu sunt dispus sa "donez" materialele IELTS pe care sa le putem posta. _________________
Salutare tuturor!
Si eu am trecut prin IELTS (dat la Timisoara), asa ca, cine are nevoie de materiale, eu am cartea de la ei care are si un CD si va stau la dispozitie pentru cine are nevoie!
Sincer, eu am fost dezamagita de rezultate, eu am decla...
Inregistrare sau Autentificare daca doriti sa cititi intregul articol si pentru a putea scrie in forum
Ora este GMT - 5 ore Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 68, 69, 70Urmatoare
Pagina 1 din 70
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum