Va citesc de f multa vreme din umbra dar astazi m-am hotarat sa intervin si eu. Tot citesc peste ca tot afirmatii de genul `` ma lasat nevasta- ca de vroia bani altul cu bani; venirea in Canada mi-a distrus viata de cuplu; am crescut o femeie si un c...
Inregistrare sau Autentificare daca doriti sa cititi intregul articol si pentru a putea scrie in forum
In Toronto va alintati cu cuvinte frantzuzesti?(saracul monsieur)Sau esti 'vecin de bloc' cu cei din MTL?
Ma rog,e treaba ta.Ca o chestie generala,cand apar probleme de genul celor enumerate de tine,adevarul e pe undeva pe la mijloc si in mod sigur ...
Inregistrare sau Autentificare daca doriti sa cititi intregul articol si pentru a putea scrie in forum
Wow dear,nu mai spune,chiar asa?
Nu generaliza daca stii doua cazuri,sau daca esti de ieri pe meleagurile astea,povestiile sunt foarte multe,daca vrei o analiza iti trebuie anii de zile si sa ai si acces sau sa fii intr-un mediu in care te bati de a...
Wow dear,nu mai spune,chiar asa?
Este adevarat ca doamnele asteapta sa ajunga aici sa faca pasul asta ,deoarece in Romania cum spui tu, nu au curajul,prefera sa se foloseasca de banii sotiilor ,pentru ca saracele le e greu singure,mai ales ca in Rom...
Ora este GMT - 5 ore Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 43, 44, 45Urmatoare
Pagina 1 din 45
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum